Home > Tips > Valentijn tips & trips: romantisch reizen met valentijn

Valentijn tips & trips: romantisch reizen met valentijn

Belangrijk! De reisblog is vanaf heden (april 2010) verhuisd naar http://de-reisblog.nl!

De dag der liefde op 14 februari staat al bijna weer voor de deur. Voor de gelukkigen onder ons die iemand hebben om het mee te vieren staat er de zware taak op het programma om een geschikte verrassing voor je geliefde te vinden. Heb je alle mogelijke sieraden, klusgereedschappen, boeken en parfums al leeggekocht in de afgelopen jaren of wil je gewoon voor een spannender en leuker cadeau gaan? De reisblog heeft een paar leuke valentijnsideetjes voor de valentijnsplichtigen van dit jaar.

Op reis voor Valentijn

Valentijnsdag: love is in the air

Reis op liefde

Een superleuk cadeau is natuurlijk een reisje boeken voor jullie samen. Door met z’n tweetjes op reis te gaan, heb je niet alleen een leuk geschenk te pakken, maar werk je ook nog aan je relatie en heb je eens non-stop tijd voor elkaar in een ongewone omgeving.

Je kan voor een klassieke romantische hotelreis gaan, met rozenblaadjes in een warm bad – of juist low-key in een klein hostelletje een nieuwe stad samen ontdekken. Voor ieder soort wensen en type mensen is er wel wat wils te ontdekken op reis.

Een paar originele bestemmingstips! Wat dacht je van exotisch naar Hong Kong vliegen, of naar het verleidende Ankara bezoeken, de mysterie achterna in Marrakech of genieten van de cultuur in Krakau. Je kan een reisje boeken op en rondom het valentijnsweekend, of je kan ook een geboekte vlucht voor later in het jaar als cadeau geven op valentijnsdag.

Of vlieg naar Berlijn en maak meteen gebruik van de top 7 van meest romantische en bijzonder restaurants in de Duitse hoofdstad.

Advertenties
  1. Nog geen reacties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: