Home > Reisnieuws > De Vakantiebeurs 2010

De Vakantiebeurs 2010

Belangrijk! De reisblog is vanaf heden (april 2010) verhuisd naar http://de-reisblog.nl!

In een van een eerste weken van januari (13-17 januari) in 2010 is het weer zover! ’s Nederlands grootste beursevenement opent zijn deuren voor vakantiemakers, vakantiegangers, vakantieorganisaties en vakantiefans. Vanuit alle hoeken en gaten van Nederland, Europa en de rest van de wereld komen bedrijven en klanten bij elkaar om zich met vakanties en reizen bezig te houden. De Vakantiebeurs staat weer op het programma!

De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht

Het thema van 2010 is “Meet the locals” en legt de nadruk op een authentieke vakantie-ervaring. De beurs is in principe bedoeld om mensen te helpen hun vakantie uit te kiezen. Door middel van een dagje vakantiebeurs kunnen de bezoekers de verschillende culturen opsnuiven en door middel gesprekken met touroperators, organisaties en toerismebureaus ontdekken wat bepaalde bestemmingen zoal te bieden hebben. Uw vakantie begint al bij de vakantiebeurs, is dan ook het motto van de beurs.

"Meet the locals"

Ook is de Vakantiebeurs zo ingericht dat er op iedere hoek wel een leuke bar of een smakelijk uitprobeer-standje te vinden is. Zo kunnen de bezoekers alle verschillende facetten van de vele vakantielanden uitproberen, alvorens ze hun zonvakantie of vliegreis naar een tropisch oord of voor wintersport gaat boeken!

Basisinfo’s:

 • Vakantiebeurs: vanaf woensdag 13 januari tot en met zondag 17 januari. (Incl. B2B dag op dinsdag 12 januari).
 • In de Jaarbeurs in Utrecht.
 • Een kaartje kost 12,50 EUR in de voorverkoop.

Ook de enige echte Reisblog komt overigens naar de Vakantiebeurs. U ook? Laat een berichtje achter. 🙂

Advertenties
Categorieën:Reisnieuws Tags: , , ,
 1. AstridRuud
  november 25, 2009 om 7:26 pm

  Sorry dat ik het enthousiasme niet kan delen.
  Vakantie is onze grootste hobby en wij proberen zeker 1 keer per jaar een lange en 2 keer per jaar een korte vakantie te houden. Deze vakanties regelen wij zelf via internet, lezen reviews, halen boeken bij de bibliotheek enz.
  In januari 2009 na 15 jaar weer eens naar de vakantiebeurs geweest. We hadden er echt zin in maar..Wat een teleurstelling…3/4 van de beurs bestaat alleen nog uit het geven van folders. De mensen achter de kramen en op de stands hebben nauwelijks enige kennis en verwijzen naar de folders (vaak oud) of naar sites op internet.. Jammer

  • roosdesnaeck
   november 26, 2009 om 9:20 am

   Hai Astrid,

   Dat is een beetje het veelgeziene probleem met alle vormen van beurzen natuurlijk. Je moet maar nét even met de goede mensen in gesprek zien te komen om er écht wat van op te steken. (Ook bij bijv. carrièrebeurzen e.d.) Desalniettemin probeer ik er altijd de positieve kant van te zien, ook al loop je uiteindelijk altijd met een beetje een teleurstelling daar de deur uit.
   Maar misschien dat het dit jaar anders is… (Een mens blijft altijd hopen…) Bedrijven moeten hopelijk wat meer waarde hechten aan het personeel dat ze naar zo’n beurs sturen – je wilt je beste en vooral ook leukste (!) mensen daar hebben staan om je bedrijf zo positief mogelijk te vertegenwoordigen. Maar daar hoort natuurlijk zĂ©ker vakkennis bij!

 1. april 12, 2010 om 7:03 pm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: